Crowdfunding

Quirky

Orkar du inte själv lansera din uppfinning eller produkt kan du lämna in ditt produktförslag. Får du 200 röster på en vecka så går de vidare med produkter. De andra medlemmarna i Quriky kan komma med produktförbättringar och på så tjänar även de en summa. Quirky ombesörjer produktion och ut på marknadpen. Sedan är det bara att kvittera ut royalties på varje såld produkt.

För ett tag sedan hittade jag en förslag på ett magnetgym på Quirky. Nu när jag klickar på länken till sidan så är den död. Verkade vara en bra idé men den kanske inte fugerade så bra.

Quirky är ett amerikanskt bolag.

Quirky

Du kan även shoppa på Quriky

Fundedbyme

Är en investeringsplattform som Konnectar företagare och entreprenörer. Det fungerar så att du lämnar in din affärsidé. Fundedbyme har två faser en”pre-runda” och ”open runda”. Pre-rundan är där folk registrerar dig sitt intresse att delta i företaget. Vi open ronda kan investerarna själva avgöra hur mycket de är villiga att investera i företaget. Får inte företaget in pengar till det utsatta beloppet går pengarna tillbaka till investerarna.

Då jag sist var inne på deras sida hemsida så fanns det ett företag med som hette Remente som introducerar mentalt gym. Det ska bli spännade att följa det företaget.

Fundedbyme är ett svenskt företag men deras sida är på engelska. Ser längst ner på sidan ser jag att Fundedbyme stöds av Vinnova

Så här långt har de enligt hemsidagn samlat in 5,983,915.72 svenska kronor från 13150 personer till 762 projekt.

https://www.fundedbyme.com

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.