månadsarkiv: augusti 2015

Traderar du som företagare?

Nu finns Tradera även för företag. Du kan varje månad lista 100 saker och bara betala när du säljer. Till skillnad mot Blocket har Tradera lyckats med säkerheten för både köpare och säljare genom att använda integrerade betallösningar. Genom Tradera når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar dagligen. De samarbetar idag med 3000 företag.

Nu kan du fota och lägga upp annonsen direkt i Tradera appen.

 

 

FRAMTIDSRUMMET- Maker Weekend 29-30/8 – HX

CreativeLab ordnar detta arrangemang Maker Weeken under HX dagarna.

 

FRAMTIDSRUMMET- Maker Weekend 29-30/8 – HX

Friday, Aug 28, 2015, 10:00 AM

Helsingborgs konserthus
Roskildegatan 1 Helsingborg, SE

11 Creators Attending

ENGLISH below!Ta chansen att uppleva, ta del av och interagera med ny spännande teknologi. Prova en 3D-skrivare, prata med en robot eller ta reda på hur en interaktiv sandlåda fungerar! Det finns något för alla åldrar i Framtidsrummet.CreativeLab Hackerspace anordnar ett Maker Weekend event för den andra gången den 29-30 augusti i Helsingborg. Fr…

Check out this Meetup →

Lise-Lottes snigelfria odlingslådor i betong

Jag och Uffe har varit på Gotland därför har det inte blivit några blogginlägg de senaste veckorna. På Gotland besökte vi Lise-Lotte och Riff. Riff har gjort jättefina blomlådor i betong åt Lise-Lotte. Han måttbeställde betongelement hos gjuteriet. Sedan hade han en maskin som lyfte in elementen i trädgården. Dom skruvades ihop i hörnen, och efter markberedning med fiberduk och på fyllning av matjord var det klart! Dom har konstaterat att inga sniglar lyckats klättra uppför betongsidorna, så det funkar perfekt!

Det blev så här fint