Silvermosaik i kaklet

Då vi byggde köket ville jag gärna har silvermosaik i kaklet. Jag ville inte ha silver mosaik för det hade blivit too much silver. Det hade även blivit dyrare.

Jag köpte silvermosaik på Kanongatan 157 i Helsingborg. Sedan köpte jag svarta klinkerplattor på K-Rauta. Både mosaiken och klinkerplattorna satt på delningsbara ark. En klinkerplatta var 10×10 om man pockade isär dem.

Silvermosaiken och klinkerplattorna hade olika tjocklek så Uffe fick fylla upp bakom mosaikplattorna. Vi ville inte ha silverplattorna horisontella utan på diagonalen. Det gjorde att Uffe fik kapa en del svarta plattor.

Bänkskivan hette 888 och är inköpt på kvick. Lätt att komma ihåg om man som jag är datanörd

Detta inlägg innehåller inga annonslänkar.

En reaktion på “Silvermosaik i kaklet

 1. Bloggfeed

  Hej!

  Är du intresserad av att din blogg syns i flödet på bloggfeed.se och inredningsfeed.se? Det är naturligtvis helt gratis!

  Bloggfeed och dess undersajter utgör tillsammans ett stort bloggnätverk där vi samlar (inledningen av) blogginlägg från många av olika bloggare inom flera olika kategorier. Vi importerar de första 60 tecknen av ett inlägg, och därefter placeras en länk till det ursprungliga inlägget hos respektive bloggare.

  Den stora fördelen för dig som bloggare att synas i vårt flöde är att du har goda möjligheter att nå ut till nya och fler läsare. Och vilken bloggare vill inte det? 🙂

  Ser fram emot återkoppling!

  Med vänliga hälsningar
  Bloggfeed-teamet

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.