Scrapbooking direkt hem till dig

Scrapbooking är idag en hobby som intresserar tusentals människor över hela världen. Du kan skapa personliga fotoalbum, gör sina egna gratulationskort eller tillverkar adresslappar för presenter och julklappar. Scrapbooking är en engelsk term som kan översättas till utklippsbok. Det handlar inte bara om klistra in i urklippsböcker. Du kan sätta in foton i albumutan man sätter också in klistermärken, biljetter, dikter och andra minnen som kopplas till händelserna i dina foto.

Den moderna scrapbookingen kommer från USA. Den vane scrapbookaren har ofta en vrå full av inspiration och material.

Du får för  98:- + porto 39:-  varje månad en leverans direkt hem till dig, med papper, dekorationer, annat material och tillbehör för din scrapbooking. De har för tillfället en hemlig gåva till nya kunder. Skrapbookingklubben har ingen bindningstid. Klickar du längst ner i hörnet så kommer du till Scrapbookingklubbens butik.

Gå med i Scrapbookingklubben och få inspiration i brevlådan varje månad. Ingen uppsägningstid.

 

En reaktion på “Scrapbooking direkt hem till dig

  1. Pingback: De mest lästa blogginläggen på E-U Utveckling - E-U Utveckling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.