Etsy för gör det självare och konsthantverkare

Etsy är en världsomspännande handelsplats för gör det självare och konsthantverkare. Är du konsthantverkare kan du öppna butik på Etsy och sälja dina produkter. Etsys affärsmodell bygger på delad succé. Etsy tjänar pengar när det sker en försäljning av din produkt på  Etsys hemsida. Vill du starta försäljning på Esty kan du läsa igenom deras guidlines för att se ifall dina produkter passar i Etsy. Det kostar bara US $ 0.20 att sätta upp din globala business.

Jag sökte på ”made in Sweden” och fick ett resultat på över 2800 produkter. Då man kommer till sidan kan man klicka att man vill ha priset i svenska kronor. Jag sökte sedan på bara Swedish och fick över 22000 träffar. Så det finns en hel del produkter för den som är intresserad utav att till exempel köpa konsthantverk och vintageprodukter.

Numera finns även Esty på amerikanska börsen.


Etzy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.