Bygga robot från Hobbyking?

Robotar

Tidigare skrev jag mycket om robotar. Hittade faktiskt robotar på Hobbyking. De säljer både Arduino och färdiga modeller som liknar dotterns transformers. Har inte provat bygga någon Arduino ännu. Kanske man ska börja med en sådan innan man ger sig på flyg. Fast Uffe började på flyg direkt. De fösta planen byggde hans far. Perfekt, hans far gillade bygga och Uffe flyga. Sedan jordade visst Uffe för många flygplan så han fick själv börja bygga.

3D skrivare

Ett annat favorit ämne som jag bloggade om för ett  år sedan var 3D skrivare eller som det heter på engelska 3D printer. Hobbyking har delar till 3D skrivare. De har även filament  så heter plasttråden som man skriver ut med.

 

Hobbyking

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.