Nu kan man skriva ut tänder från Dentware

Idéen till dagens blogginlägg fick jag i ett mail från Stockpicker. Mailet innehöll informationa om nyemissionen i Dentware Skanidnavia med syfte att öka deras försäljningskapacitet och stärka rörelsekapitalet i företaget. Stockpicers mail innehöll erbjudande om att man kunde teckna aktier i Dentware Skandinavia AB.

De har utvecklat en unik metod för att med hjälp av 3D-skrivare framställa individanpassade bro- och kronrekonstruktioner att fästa på tänder eller tandimplantat. Dentware har genom industriell produktion i nya 3D-skrivare kunnat öka produktionstakten och sänka kostnaderna i företaget.

Jag klickade på fliken beställning och fick upp en pdf där man kunde beställa implantat bro. Nu är ju tänder inget för hemma fixare så jag klickade ganska kvickt bort pdflänken. Hur som helst så finns i alla fall produkten på marknaden.

 

Dentwares aktie handlas på Aktietorget och man erbjuds köpa aktien för 1,80 kronor. Teckningstiden är till den 23 mars 2015. Dentware satsar nu på en internationell lansering i framförallt Frankrike, Polen och Tjeckien, vid sidan om den skandinaviska marknaden.

 

http://www.dentware.se/

Kurslista på Aktietorget

http://www.aktietorget.se/Quotes.aspx

 Har ni tips på något annat än tänder som man kan skiva om i kommande blogginlägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.