Nu finns Pebble klockan på coolstuff

Jag var på ”Mitt företag”s event i våras. Där föreläste ägarinnan till Coolstuff. Hon hade startat företaget under studietiden tillsammans med sin man. De har nu fått ett begrändat erbjudande, de 170 första Pebble Time klockorna levereras i Kickstarter-lådan från Pebbles rekordkampanj.

Vad kan klockan?

Förutom att visa tiden så synkar med din smartphone, ger dig notifikationer direkt på klockans display (sms/samtal/mejl/med mera) och är kompatibel med över 6500 appar. Klockan har mikrofon så du kan svara på sms och mail med din röst. Klockskärmen behöver intemaktiveras utan är alltid på, trots det har Pebble Time 7 dagars batteritid. Klockan har ett skal som inte ens är 1 centimeter tjockt.

Klockan finansierades ursprungligen på crowdfundingssidan Kickstarter. Det kom in över över 160 miljoner kronor till projektet.

Pebble klockan

Pebbles klockan har hyllats av Forbes som skriver att den fullkomligen spöar Apples motsvarighet.

Dax att byta klocka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.