Sälj din uppfinning hos SmartaSaker

Vi är många som har en idé, men liksom inte blir färdiga att verkställa den. Nu ger SmartaSaker möjlighet att få din produkt ut på marknaden. Maila en presentation av din produkt eller en länk till din hemsida, så granskar SmartaSaker den och återkommer sedan med besked. SmartaSaker vill ge innovatörer och uppfinnare en marknadsplats för att nå ut med sina smarta prylar. Har du en smart och kul produkt som du vill att fler ska ha tillgång till, så hjälper SmartaSaker till med försäljningen. De använder sig av  kommissionsförsäljning. Vilket innebär att du ser till att de har ett lager av varor som du fortfarande äger, hos dem. De säljer, distribuerar och gör PR & reklam för din produkt. Med jämna mellanrum görs avräkningar och du fakturerar du dem för försäljningen.

 

Du blir kanske en uppfinnare som uppfinner något liknande Brelock

http://www.smartasaker.se/salj-hos-oss

SmartaSaker har en blogg som utser månadens innovatör

http://manadensinnovator.wordpress.com/

Vill du hellre beställa prylar så finns det mesta i presentväg till hemmet, trädgård, resan, fritid med mera.

SmartaSaker

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.