Hamnen.se ”gör det själv tips” Ska du fixa med båten i Påsk?

Ett säkert vårtecken i de skånska hämnarna är alla de som åker ner och putsar på båten i Påsk. Det är faktiskt så att jag saknar det livet.

Jag hittade en jätte bra hemsida för båtägare, hamnen.se. Sidan startade 1999 och är idag en av Sveriges största båtsajter. Båtmagasinet med allt från snabb nyhetsrapportering till djuplodade artiklar.

Hamnen.se har en playkanal  som levereras av Solidtango. Jag hade jättekul då jag tittade på detta klippet. Det har kanske inte med ”Gör det själv” att göra men det skapar kreativitet

 

Hamnen.se publicerar tester för motorbåtar, seglare, och prylar. Bland iprylar hittade jag detta klipp som jag inte kunde låta bli att dela. En micra zegway som kan användas till kettelbält.

 

Sidan innehåller även intressanta bloggar, forum och Båtbörs (båtar till salu). Nu har mitt blogginlägg tagit en annan vändning än vad som var tänkt då jag startade och satt rubrik. Fördelen är att slipper du och läsa gör det själv tips två gånger utan du kan surfa direkt till tipsen på

http://www.hamnen.se/batkunskap/batagarens-gor-det-sjalv


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.