Det saknas fortfarande 3D skrivare på Ship i Helsingborg

Någon som är intresserad utav affärsidéen med 3D skrivare på Ship?

 

I onsdags satt jag på Ships trappa och lyssnade på en jätte intressant föreläsning om Google. Det var Karsten Deppert som höll i föreläsningen. Innan föreläsningen började frågade jag Karsten ifall det löst sig med 3D skrivare efter att Martin Wingren skrivit en artikel i lokaltidningen. Tyvärr har ingen nappat på affärsidéen ännu.

Tidigare har lunchföreläsningarna spelats en så man har haft möjlighet att se föreläsningen i efterhand. Karsten Depperts föreläsning spelades inte in, synd. Mer om kommande föreläsningar kan man läsa på

http://shiphelsingborg.se/think-tank/

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.