Kolla in klippen från Webcoast 2014

Helgen den 13-14 mars pågick Webcoast 2014. Tyvärr hade jag inte möjlighet att åka till Göteborg den helgen. Det var fjärde året som Wecoast arrangerades.

WebCoast är en konferens för dig som vill träffa likasinnande personer, som arbetar, leker eller umgås på webben. Träffem gär det möjligt att ta del av såväl breda som djupa diskussioner om trender inom digital kommunikation. Det är en konferens som ger dig ett stort nätverk.

Webcoast är en unconference vilket betyder att det är en deltagarstyrd demokratisk form av konferens. Finns det luckor i deras kalender nästa år så har du också möjlighet att vara talare. I ett av Bambuserklippen så berättar de hur de söker sponsorer till Webcoast. Webcoast har hemsida

http://www.webcoast.se/

Missade ni också Webcoast så kan ni surfa in och se klipp på

http://bambuser.com/v/4440668

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.