Instructables där användarna själva lägger upp sina gör det själv idéer

Instructables är en plats som låter dig utforska, dokumentera och dela dina skapelser. Hemsidan är på engelska. Idéen till Instructables kom till vid MIT Media Lab som framtida grundarna av Squid Labs byggde platser för att dela sina projekt, kontakt med andra och göra intryck på världen. En av dessa tidiga platser var en blogg Zeroprestige, vilket var ett hårdvaruexperiment en öppen källkod  för kitesurfing.

Instructables stöder lärarna genom att ge dem gratis medlemskap och projektidéer för ditt klassrum. Du behöver inte vara en traditionell lärare för att delta, om du är en scout ledare, en bibliotekarie, eller någon vars jobb är explicit pedagogiskt, är du inbjuden att delta.

Anmäl dig för en gratis pro medlemskap, kolla in de andra projekten lärare har lämnat in eller dokumentera dina egna projekt. Anmäl dig och komma igång idag. De har även en app som går att ladda ner. Du kan ge bort ett Pro medlemskap för $ 23.40.

http://www.instructables.com/

Till helgen åker vi till Oslo Maker Faire. Hoppas kunna blogga om det på söndag

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.