Jag fick postlådanprecis som jag ville

Jag och Uffe gillar sno idéer och göra till det bättre. Då jag var liten hade vi en vit postlåda som min morfar snickrat ihop. Det praktiska med den lådan var att det fanns en hästsko som tyngde ner locket så att det inte kom fukt i postlådan. Locket kunde inte blåsa upp så att posten eller dagstidningarna blev blöta.

Jag förklarade för Uffe hur jag ville ha lådan. Sedan snickrade han ihop lådan. Äldre smeder lärde sig att göra hästskor. Det har inte Uffe lärt sig så ha fick en hästsko av Jimmy istället.

Sedan målade jag postlådan vit. Vi hjälptes åt att hänga upp den på friggeboden. Tycker att folk har så trista köpta postlådor i dagens läge. Kul att göra saker själv och man blir så himla stolt.

IMG_20130925_144443

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.