Farfar tillverkade kossor

Alla mina syskon och kusiner har fått en ko utav farfar. Vet ej ifall han gav bort kosssor till någon annan.  Stommen är gjord av trä. Svansen är gammaldags plastad tvättlina som han sedan målat. Tyvärr har min ko brutna horn men de sa att hornen var gjorda utav tuppsporrar. Försökte fotografera kossan inne men det fungerade inte med svart eller vit bakgrund så nu när det blev fint väder gjorde jag ett kosläpp. Alltså ställe ut kossan i gröngräset och fotograferade henne. Kossan gjorde sig mycket bättre på gröngräset.

farfar tillverkade kossor

Nu ska jag ge min kossa till barnbarnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.