Mitt nya visitkort

I torsdags kom mina nya visitkort. Tidigare har jag beställt på Vistaprint men de lusar ner mailboxen men mail. Då man beställde från dem gällde det att se upp så att allt var rätt i kryssat annars kunde man få 1500 stycken.

Jag surfade runt och hittade PrintonDirekt. Gillade detta visitkortet

Mitt nya visitkort PrintonDirekt kycklin

 

Vem kom först hönan eller ägget?

Jag tycker visitkortet passar bra för makerskulturen.  Det ger inspiration till att kläcka idéer. Det enda som jag nu i efterhand ångar är att jag kunde gjort tryck på baksidan. Är det någon som har en idé om vad jag kan göra på baksidan får gärna skriva en kommentar nedan.
Visitkort och andra trycksaker online

Även Visitkort.se erbjuder visitkort

 

Vi bjuder dig på 200kr att handla för. Välj bland visitkort, rollups, kuvert, dekaler och andra trycksaker till ditt företag.

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.