Bygg- & Bobutiken

Bygg & Butiken säljer byggprodukter från kända varumärken. De sälejr produkter som fönster, dörrar, belysning, golv, verktyg, garderobsskjutdörrar, bodar, stugor, markiser etc. Bygg & Bobutiken arbetar för att göra inköpet lite lättare, lite snabbare men framför allt mycket bättre. Som kund hos Bygg och Bobutiken får du

  • Låga priser
  • Betala när du har mottagit varorna
  • Snabb leverans
  • Bygg- & Produktrådgivning alla vardagar 9-11

Bygg & Bobutiken uppmanar sina kunder att kontakta dem om det är något du anser saknas hos dem som finns på en välsorterad bygghandel. Det är viktigt för dem som byggvaruhus har alla de produkter som du som kund vill ha. Den 20 mars beslutade regeringen om en proposition som öppnar för möjligheten att bygga ett 25 kvadratmeter stort komplementbostadshus för permanentboende utan att behöva söka bygglov, ett så kallat ”Attefallshus”. Regeringen tog beslut i frågan den 4 juni 2014. De nya reglerna börjar gälla den 2 juli 2014. Då jag studerar deras sida så har de en del spännande friggebodar, lekstugor, garage och carportar. Allt verkar vara i friggebods storlek. Ska bli spännande och se när de nya Atterallsbodarna som får vara  på upp till 25 kvm kommer in i sortimentet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.