Ikeapod lanserar nya Ikea katalogen

IKEAs podcast Podologen

Nu kan alla gör det självare och heminrednings intresserade lyssna på  podcasts från IKEA. Varje tisdag fram till IKEA katalogslanseringen den 14 augusti sänder programledaren Kjell Eriksson podcast med spännande profiler hur vi har det hemma.

De olika podcastsändningarna tar upp olika sidor i IKEA katalogen. Så när IKEA katalogen kommer den 14 augusti har man redan bekantat sig med den. I första podcasten pratar Kristoffer Triumf och Kristina Lund om badrum som hänvisar till  sid 41 i nya katalogen. I andra programmet diskuterar Ann Söderlund och Liria Ort
iz om sovrummet på sid 118–119 i katalogen.

På hemsidan förklarar de även hur en podcast fungerar. Lyssna och låt dig inspireras.

http://www.ikea.com/ms/sv_SE/catalog_categories/podologen/index.html


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.