Worx för gör det självare

Jag har med jämna mellanrum surfat in på Worxs Facebooksida. De har även en hemsida http://www.worxtools1.com/default.aspx. Där kan du klicka in på ”var du köp”. Jag sökte på Helsingborg och i Helsingborg är Ahlsells återförsäljare av deras produkter. Hoppas ni kommer till svenska sidan. Själv fick jag välja från land från den internationella. Sverige fanns inte med. Klickade vidare och då kunde jag välja engelska eller svenska. Valde svenska. Sedan hade jag nog fått bättre information ifall jag klickat på den engelskspråkiga sidan.

 

Jag kollade Worx på Facebook. Detta verktyg verkar väldigt användbart

Jag tycke dock Facebooksidan är trevligare än deras hemsida för den ger tips och idéer för gör det självare. När jag tittade in hade de Worx gjort en fåtölj av CD skivor och de hade också bilder på en del skulpturer i is. Har du gamla udda kaffekoppar kan använda till att göra lampor av.

https://www.facebook.com/WorxGardenDIY?fref=ts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.