Etzy hantverkarnas Ebay?

Etsy startade 2005 som en community där hantverkare och konstnärer kunde nå ut till sina kunder. På Etsys hemsida möts köpare och säljare för att köpa eller sälja hantverk eller vitageprodukter. Etsy erbjuder kunderna frihet till att shoppa från olika delar av världen. I dag har Etsy utvecklats till en sofistikerad plattform. Det har gått så bra att de är på väg in på amerikanska börsen.

De har även en blogg där konsthantverkarna kan presentera sig

Då du surfar in på sidan möts du av deras trendigaste varor. Hittade inga svenska designers på första sidan då jag surfade in den 7/3-15. Skrollar du längre ner på sidan kan du välja att klicka så att priserna visas i svenska kronor.

Du  kan betala med Paypal, Visa, Master Card, American Express och Discover. Då man kommer till kassan är även frakten inräknad.

Är du konsthantverkare och vill sälja på Etsy så kan du lägga in antalet du har av varje artikel. Lycka till med dina Etsy försäljningar och inköp
etsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.