DIY på Reddit

Inte visste jag att Reddit som är en social nyhetssida på Internet även har en DIY flik. Användare eller redditörer kan läsa innehållet också posta egna länkar till innehåll på nätet eller posta ”self”-poster som innehåller användarskapad text.

Reddit har olika symboler som du kan posta dina inlägg under. Ett bord = träbearbetning. Kniv symboliserar snickeri och  hästsko metallarbete. Du kan även posta inlägg under el, 3D och motor. Det finns även en cirkel med ett frågetecken inuti. Det symboliserar att man har en fråga.

Reddit vill att man läser en guidelines innan man postar något.

  • Om du ber om hjälp, var vänlig specificera. Bilder kan hjälpa.
  • Om du delar din DIY projekt, berätta för oss hur du gjorde det.
  • Det finns tre punkter till i guidlinen. Läs mer på

Reddit.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.