Hemmafixarbibeln uppslagsbok för hemmafixaren

Jag och Uffe har ofta tittat på Martin Timell när han varit programledare i TV programmet ”Äntligen hemma” på TV4. Inte visste vi att han skrivit någon bok. I och för sig har han inte skrivit boken själv utan har Karin Hedin Röös och Daniel Röös som medförfattare. Hemmafixarbibeln är ett 608 sidor tjockt verk på lite över tre kilo.

Precis som på TV kan du i boken lära dig hur man gör när man lägger trägolv, bygger altan eller murar en grill. Jag kan rekommendera boken både för amatören och den glade hemmafixaren. Det finns pedagogiska instruktioner och  illustrationer i boken. Vet du inte vilket material eller verktyg du ska använda så kan du får tips om det i boken. Det står beskrivet steg för steg hur du ska göra.

 

Hemmafixarbibeln
Hemmafixarbibeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.