Vill du bli designer och sälja på Shabby Chic by JN?

Jag har fått kontakt med Janet Nielsen som driver företaget Shabby Chick by JN genom att vi båda är med i Anna Åbergs Noffice Mastermind . I Noffice hjälper företagare varandra med att lösa problem.  Tidigare hade jag sett Janet då jag surfade in på vänners hemsidor på Facebook. Jag tror att vi på den tiden hade 20 vänner. Nu är vi uppe i 33 stycken gemensamma vänner.

Alla gör det självare vill kanske inte själva driva webbutik. Janet berättade att hon ville ha fler DIY:are eller som vi på svenska säger ”gör det självare” till sin webbutik. Jag kontaktade Janet på Facebook och fick både text och bilder på mailen. Texten var så jätte bra att jag tyckte det var synd att redigera den. Låt er inspireras av  Shabby Chic by JN och kanske att ni blir designer på hennes sida.

 

Janet på shabbychicbyjn.se

Om Shabby Chic by JN

 

Jag heter Janet Nielsen och äger företaget Shabby Chic by JN.

 

Jag älskar den lantliga Shabby Chic-stilen (den nordiska och en del av den engelska och franska). Även New Englandstilen gillar jag, då jag älskar havet.

 

Jag har sysslat med olika former av hantverk sedan barnsben. Efter många år då allt vad hantverk heter, legat långt bak i mina prioriteringar, har jag återupptagit målandet och även hittat nya saker att pyssla med. Ett nytt intresse är DIY. Dvs ”do it yourself”. Fixa iordning gamla möbler, göra något nytt av gammalt etc.

 

Jag har ett intresse för gamla och antika saker sedan många år. Där har det varierat genom åren vad gäller smaker och former. Idag är det gamla ting som passar i den lantliga stilen.

 

möbler shabbychicbyjn.se

 

Eftersom det alltid bott en entreprenör i mig så har jag nu hittat min nisch att få både den ådran och min konstnärliga ådra tillfredsställda. Där föddes idén om Shabby Chic by JN. En web-shop där jag säljer det som är mitt. Inget unikt i sig.

Det unika är att jag hjälper privatpersoner att marknadsföra och sälja sina alster via min webbshop.

 

Målet är att hjälpa dem att få snurr på sina affärer så att jag kan hjälpa dem vidare till eget företagande. Därmed har jag glädjen i att använda mig av min coaching utbildning och min ledarskapserfarenhet.

 

Tänk att få se en av ”mina” amatördesigners våga ta steget och starta eget! Med en egen kundkrets uppbyggd och stabil. Ren och skär glädje är det!

 

Shabby Chic by JN

 

Webb shopen hade sin premiär först på hösten 2014. Men jag har haft företaget sedan innan.

Den röda tråden är Shabby Chic, inspirerat av det nordiska, engelska och franska. Som komplement finns även en del New England-inspirerat. Alla egentillverkade produkter är personliga och inte den andra lik p.g.a. att allt är handgjort.

 

hjärtan by shabbychicbyjn.se

Det är kärnan i den röda tråden och värdegrunden för företaget; Webbutiken med personlighet och glädje.

 

Målet är att du som kund till Shabby Chic by JN alltid ska kunna handla tryggt, bli bemött med vänlighet och bästa möjliga service.

Allt med den personliga touchen.

 

Design by JN

 

Shabby Chic by JN har olika samarbetspartners. Alla är småföretagare eller hobbykreatörer.

Visionen är att lyfta fram och synliggöra de duktiga, kreativa kvinnorna som annars kanske aldrig hade synts till för fler än deras närmaste,

Företagets glädje är att dessa kvinnor ska lyckas i det de gör samtidigt som glädjen alltid ska finnas där. Varje samarbetspartner finns presenterad på webbsidan.

 

Min egen kollektion

 

By JN är mitt eget varumärke. Under det namnet målar jag tavlor, jobbar med DIY, gjuter betong, gör smycken och mycket annat.

Eftersom allt är gjort på fri hand och efter eget huvud så är varje inredningsdetalj unik!

 

By JN-produkter går att beställa, skräddarsydda bara för dig.

 

Varmt välkommen in och botanisera i min butik och min blogg!

 

Varma hälsningar Janet

 

Du hittar mig här:

 

http://shabbychicbyjn.se

Facebook

Instagram 

Pinterest 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.