Bloggen fyller 1 år 26 sept

Om ni undrar vad E-U Utveckling står för så E står för Elsa, U står för Uffe. För över 4 år sedan hade vi en idé till mobilladdarkontakt. På den tiden hade Ericson ett flertal olika laddare beroende på vilken mobil man hade. Nokia var något bättre de hade en laddare som man kunde använda till alla Nokia telefonen. Den laddaren passade inte till Ericson telefonerna. Sedan kan ni tänka hur många andra olika laddare till de andra märkena. Då micro USB laddaren kom var det ju bara att lägga vår idé på hyllan. Micro USB kontakten är fantastisk nu behöver inte familjen ha flera olika laddare utan man klarar sig med en.

Jag behöll hemsidan E-U Utveckling.se. Visste inte egentligen vad jag skulle ha den till. Gjorde om E-U Utveckling HB till enskild firma 2011.

Låste för ett år sedan boken Makers av Chris Anderson.
Adlibris
Jag blev såld på Makers och gör det själv kulturen. Nu har jag bloggat ett helt år på i WordPress och är nöjd med det. Jag började att blogga i One’s one clickinstaller men det var väldigt begränsat med plugin på One’s One clickinstaller så jag bloggade bara ett fåtal inlägg där.

 

 
Jag har gjort en skärmdump på första inlägget i WordPress.

skärmdump första inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.