Visst är Lego fantastiskt.

Själv fick jag mitt första Lego i julklapp utav min morbror. Jag fick ha mitt  Lego hos mormor  eftersom jag hade småsyskon. Mormor var noga med att räkna så att alla hundra Legobitarna kom ned i förpackningen. Hon ville inte att mina syskon skulle äta upp dem. Min lillasyster fick ligga på sjukhus för min bror trodde hon svalt en Legobit. Då hade min bror blivit så stor att han också börjat bygga med Lego. Min bror som idag är bonde byggde allt från traktorer, maskiner och väderkvarnar. Brossan skulle säkert vara lycklig då man idag kan skriva ut ”skräddarsydda” Legobitar.

Nu har jag fått barnbarn som också är Legoälskare. De föredrar Duplo i stället för de små Legobitarna. Det är bra så lillasyster Nellie sluppit äta Lego. Lego  behöver inte föreställa något för att vara ett konstverk

Elenis Legobygge

Elenis Legobygge något som ständigt är i förändring.

http://www.lego.com/sv-se/default.aspx

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.