Elenis favorit flyg en fågel

Uffe ställde fågeln på mitt piano. Mitt barnbarn Eleni bliv nyfiken på fågeln. Hon pillade på någon knapp så att fågeln kvittrade hela eftermiddagen.  Det blev inte tyst förrän Uffe kom hem från jobbet och stängde av den. Eleni har inte provat att flyga fågeln ännu men ser med förtjusning på då Uffe flyger med fågeln.

Jag har själv testat fågeln. Det var det första i  modellflyg väg som som jag testat. I början gick det inte så bra för fågeln landade på grannens tak. Uffe visade även fågelns flygfärdigheter på kvarterets kräftskiva. Den väckte succé.

Då Uffe packade upp fågeln sa jag

– Vad är det för skit. Den ser ju ömtålig ut.

Jag har fått ändra uppfattning. Fågeln har klarat hur många störtningar som helst. Denna radiostyrda fågel är en kul leksak för ett barn från 6 år om de får lite hjälp. Fågeln kan flygas både inne och utomhus, men behöver lite mer plats än ett vanligt vardagsrum. En kul leksak att använda när det inte blåser för mycket. Rekommenderas inte vid vindar över 4 m/s.

Fågeln finns i rött och grönt


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.