Min cirkelsåg en slitvarg

Min Cirkelsåg har sågat det mesta på mitt hus. Vet inte hur många fogsvans inköp den sparat. Det gick även åt några fogsvansar. De for illa då jag sågade bort gipset för att sätta in fönster. Mitt hus är i och för sig inte stort (40 kvm bottenvåning) men det blev en hel del sågande i alla fall. Fotot är tagit tidigt i våras. Nu har buskar och träd blad så man hade inte sett något.

2014-02-13 15.16.51

Jag har bara bytt sågklinga på min cirkelsåg en gång. Då köpte jag en ny klinga på ÖB. Jag köpte sågen på Harald Nyborg. Den kostade 269 kronor.

 

Min cirkelsåg från ovan

cirkelsågen från sidan

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.