Idérummet en del av Give It Forward kulturen

Bli idéskapare

I Idérummet kan du förverkliga idéer tillsammans med andra vilket gör det dubbelt så roligt. Du kan ladda upp din annons och kan på så vis få kontakt med andra idéskapare.

 

Idéklipp

På sidan finns Idea Talks som innehåller Youtubeklipp där kända superentreprenör medverkar. De som förläser är bland annat Johan Staël von Holstein och Gunilla von Platen. En annan flik heter ”video” det är också Youtubeklipp. Jag fastande för ett klipp om nyhetsbrev och  annat  Tanja Parkkila om osynliga jobb.

Det är gratis att registrera dig som medlem på Idérummet. Blir du medlem stödjer du iderummets verksamhet genom att ta ställning till deras nya jämställdhetsidé som heter empowerialism. Idérummets  vision är att öka möjligheter för fler människor. De har inspirietats av romanen Skicka vidare`”Pay it forward” av Catherine Ryan Hyde.

Pay It Forward

Du kan göra skillnad genom att skicka vidare tre goda handlingar. Dessa handlingar skickas vidare och blir en folkrörelse av goda handlingar. Du får som medlem förhandsinformation om inbjudningar, events och möjligheter som Idérummet annars inte sprider.

Iderummet.se 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.