Skapamer för gör det självaren

Skapamer.se blev 2014 utav Pricerunner utsedd till årets e-handlare i kategorin hobby. Pricerunner låter sina kunder göra en konsumentbedömning efter avslutat köp. Kunden får svara på ett antal frågor efter köpet. Efter en vecka följs undersökningen upp. Kunden får svara på om leveransen kom i tid och hur en eventuell kontakt med kundtjänst upplevts. Alla e-handlare med direktlänkar på Pricerunner sida och som använder PriceRunners konsumentbedömningsprogram har möjlighet att erhålla utmärkelsen.

Är du intresserad utav att se produkterna är du varmt välkommen att besöka deras showroom/lager i Fjälkinge (strax utanför Kristianstad).  Annas kan du beställa varor till det mesta inom pyssel. Är du intressead utav pärlor så finns det 1565 st olika pärlor, stenar och strass med varumärken som Efco, Photo Pearls och Nabbi att välja bland.

Det finns massor av garner att välja mellan både till stickning och vävning. Gillar du att måla så ha Skapamer.se massor av olika sorter färg. Tittar man på deras försäljningstopplista verkar det vara sprayfärg som gäller. De sprayfärgerna som säljer bäst är guld, svart och vitt.

Är du intresserad utav scapbooking så kan du bland annat skapa album, almanackor och anteckningsblock, dekormaterial, design och motivark, die-cut och embossing och knappar.

Är du intresserad utav att skapa smycken så finns det 1565 st olika pärlor, stenar och strass med varumärken som Efco, Photo Pearls och Nabbi. Bland annat glaspärlor, paljetter, plastpärlor, pärlor – övriga och rocaillespärlor – indian beads.

 

Det är bara att surfa in på Skapamer och låta sig inspireras.

Skapamer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.