Finns det något Meetup.com arrangemang nära dig?

Du kan söka på en meetup grupp nära dig eller med  en kalender. Jag sökte på Helsingborg och hittade Guerilla Office event in Helsingborg  på tisdag på Ship fd Ship i Helsingborg.

Tyvärr missade jag Helsingborgs internationals Karaoke på Chales Dickens. Denna grupp ska även vandra Kungsleden. För den som inte är så vältränad åker denna  Meetup grupp även till Kulturvarvet i Helsingör för att lyssna på Helsingör Jazzfestival.

Finns det ingen grupp inom ditt intresseområde? Du behöver inte vara en expert för att starta en egen Meetup grupp. Du har kanske en idé eller ett intresse som kan samla människor tillsammans.  Meetup.com sidan är på engelska. Det finns kanske något trevligt meetup arrangemang nära dig.

http://www.meetup.com/

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.