Home_style_me by Jenny på Instagram

Dagens blogginlägg handlar om min väninnas dotters bilder på Instagram. Dottern heter Jenny och hennes nickname är home_style_me på Instagram. Vi känner varnadra sedan 25 åt tillbaka. Då jag träffade henne fösta gången hade hennes mamma just byggt ett hus på Västergård i Helsingborg.  Hennes mamma inredde villan på Västergård smakfullt men jag tror Jenny kan göra mer med sin äldre villa på Husensjö. Ni får kolla hennes bilder men tycker jag bilderna är väl värda ett blogginlägg. Jag har gjort en skärmdump på en del av hennes bilder på Instagram som ni kan se nedan.

Skärmdump jenny instagram home_style_me

Jag har gjort en kort intervju med Jenny över nätet som ni kan läsa nedan.

Hur började allt?
Jag har egentligen alltid varit intresserad av inredning, min mamma har också ett stort intresse för både mode och inredning så det känns ganska naturligt att jag fått samma intresse, men det var nog först när vi köpte hus jag och min sambo 2005 som intresset växte sig större.

Dina inredningsbilder har blivit väldigt populära.Var får du all inspiration ifrån?

Jag hittar inspiration från många olika håll. Idag finns det nästan överallt. Tidningar, böcker, bloggar, nätet t.om butikerna har börjat med att inreda och styla mer idag än vad man gjorde förr. Pinterest är en favorit som jag är helt besatt av just nu.

Hur väljer du ut inrednings detaljer?

Jag älskar detaljer, det är dom som gör ett rum komplett. Detaljer kan vara en snygg bok, ett fint ljus eller bara nya färska blommor, det är oftast ditt val av detaljer som gör rummet mer personligt. Just nu är jag mycket för detaljer i trä. Självklart blir jag inspirerad av andra men jag försöker hitta en egen stil som passar till mitt hem och smak.

 

 

I intervjun nämner inte Jenny att hennes familj även har skaffat sig sommarstuga på Öland.  Den miljön har  säkert inspirerat till en del bilder.

Jenny har lite över 2450 followers på Instagram. Hon har postat 873 gånger vilket ger nästan 4 nya followers per postning. Inte dåligt, själv bloggar jag på tre bloggar, fattar inte hur hon får tiden till då hon precis som mig har ett annat jobb att sköta.

På Facebook klickar man på tummen upp då man gillar. På instagram klickar man på ett rött hjärta då man gillar. Vill ni klicka på Jennys hjärta så klicka på!

http://instagram.com/home_style_me

Under tiden jag skrivit detta blogginlägg insåg jag att Jenny även är stor på Pinterest. Där har hon gjort över 2442 pin och 224 följare, inte dåligt. Som bonus får ni även hennes Pinterest länk.

http://www.pinterest.com/HomeStyleMe/

  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.